top of page
PB260122 2.JPG

Chronische
aandoeningen

Een structureel probleem

scroll

Een chronische aandoening is een structureel probleem, daar ga je niets aan veranderen, MAAR weet dat er een functioneel staartje aan vast zit, en daar kan ik je in ondersteunen. Zorg ervoor dat je weet wat jouw chronische aandoening inhoudt, dan weet je precies welke symptomen er wel bij horen zodat je ook weet welke klachten/symptomen er absoluut niet bij horen.

Ieder mens maakt wel eens een mindere periode mee, dus ook mensen met een chronische aandoening. Weet dat jij de geen bent die het verschil kan maken en dat er echt wel verbetering zal optreden als je je bewust bent van de symptomen die niet bij jou aandoening horen.

PB260116.JPG

Als je diabetes hebt zorg er dan voor dat je dit goed in kaart brengt, ga zorgvuldig om met je gezondheid. Meten is weten.

Kies een ander eet patroon.

 

 

Voeding is een hele belangrijke schakel in het geheel maar alleen met voeding gaat het niet lukken om je weer fit en energiek te voelen. Je zal een nog groter resultaat bereiken om eens te kijken naar je vitamine inname. Vitamine D, omega-3, Magnesium kunnen een hele grote impact hebben voor jou. Je gaat hierdoor ook een veel beter slaappatroon ervaren waardoor je je nog fitter en energieker zal gaan voelen. Regelmatig bewegen/fysiek bezig zijn hoort hier ook bij. Je kunt deze schakels niet los van elkaar bekijken, ze zijn allemaal aan elkaar gekoppeld.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over weten? Ik kan je hierin ondersteunen.

bottom of page