top of page

Nooit meer onbegrepen pijnklachten

Met een open blik, uitgebreide mensenkennis begeleid ik je               naar een energiek en krachtig bestaan
PB260341.JPG

Praktijk Carla Hoitinga

Praktijk Carla Hoitinga richt zich op de complete vitaliteit.

Dit kunnen klachten zijn zoals, een laag energieniveau, (onbegrepen) pijnklachten, slecht slapen, opgeblazen gevoel, futloos gevoel, ochtendstijfheid. Veel mensen worden in het leven gehinderd door bepaalde pijn of belemmering die gemakkelijker op te lossen zijn dan de meeste mensen denken. Carla laat je ervaren hoe simpel het is om het verschil te maken tussen een futloos gevoel of je FIT voelen.

 Specialisaties

Praktijk Carla Hoitinga onderscheidt zich ten opzichte van andere natuurgeneeskundige praktijken door haar nuchtere, ‘recht door zee’- en een persoonlijk traject, waardoor eenieder zich op zijn gemak voelt bij de behandelingen. Met een sportachtergrond, verschillende werkervaringen en persoonlijke interesse in zowel fysiek als mentaal kan ze een brede doelgroep met uiteenlopende klachten begeleiden. 

Impact op je vitaliteit

             maken

Tijdens de behandeling neem ik je mee op reis. Ik leg je uit hoe je met hele simpele gedragsveranderingen positieve invloed kunt hebben op je fysieke en mentale gezondheid. 

Wat anderen zeggen

Carla is een prettig persoon die goed luistert en tijdens een behandeling de triggerpoints opzoekt en dan effectief behandeld, met goed resultaat, dit alles in een relaxte ontspannen sfeer. Ook als ik geen klachten heb ga ik regelmatig naar Carla om mijn lichaam preventief te laten verzorgen.

Jan uit Zaandam

Contact

Het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam is heel groot alleen weet niet iedereen hoe dit werkt.

Nieuwsgierig?

bottom of page