top of page

Over mij

Geboren en opgegroeid in Amsterdam sinds 2018 woonachtig in Friesland.

Mijn diepste drijfveren en verlangen naar vrijheid, doen wat ik leuk vind en delen met wie dat wilt, is mij aardig gelukt tot nu toe. 

Deze manier van leven geeft mij heel veel energie.

Geheel zelfstandig en met trots mijn praktijk verwezenlijkt tot wat het nu is.

Werk wil ik het niet noemen, ik deel mijn passie met eenieder die dat wenst.
 

Na een aantal jaren intensief te hebben gesport met verschillende nationale en internationale titels, met heel veel plezier en mooie avonturen, voelde ik een ontzettende drang om mijn kennis op het gebied van fysieke & mentale fitheid te willen delen. 

 

Ik heb op verschillende sportscholen diverse sportlessen gegeven, dat was heel leuk maar niet compleet genoeg, ik zocht naar een completere betrokkenheid. 

Ik weet wat het is om je fit en energiek te voelen en ik kan je vertellen, dat geeft je heel veel plezier in het leven.

Naast gezonde voeding, begeleiding van een mentalcoach en met regelmaat sportief/fysiek bezig zijn, werd ik iedere maand behandeld door een therapeut. Preventief zorgen voor mijn lichaam zodat ik niet verrast kon worden door welk ongemak dan ook. Dat was mijn uitgangspunt, preventief handelen, liever voorkomen dan genezen.

Op tijd signaleren kan hele vervelende blessures voorkomen. Zo leerde ik met geconcentreerde aandacht en oplettendheid te kijken, te luisteren en te voelen naar mijn lichaam en geest.

"Dit gun ik een ander ook".

 

Ik wist het, ik word therapeut.
Mensen helpen voelen wat je lichaam nodig heeft om je vrijer, fitter, energieker en ontspannen te voelen. Op zoek blijven naar vernieuwing, verandering, ontwikkeling, nieuwsgierig blijven.

In mijn behandelingen lopen verschillende specialisaties in elkaar over, dat maakt mijn behandeling MIJN behandeling.

 

Het mooiste gereedschap wat ik bezit zijn mijn handen, "och" ik kan bijna niet onder woorden brengen wat dat voor mij betekent, aanraken en voelen is zo geweldig mooi.

Het lichaam vertelt je zoveel maar we zijn vergeten om hiernaar te luisteren.

Ik hou van duidelijke taal, ik geef met duidelijkheid uitleg hoe je lichaam werkt en daar zit vaak een vleugje humor bij. 

De klacht is van jou, neem je hulpvraag mee naar mijn praktijk en ik help je om weer in je kracht te komen.

Levensloop

Na voortgezet onderwijs 8 maanden de politieopleiding gevolgd (niet afgerond ivm sport carrière) beveiligingswerkzaamheden, tourmanagement, persoonsbeveiliging.

Van 2006 tot 2020 ambulance-chauffeur en sinds 2001 mijn eerste werkzaamheden in de therapeuten wereld.

 • Therapeuten opleiding

 • Leefstijl therapeut

 • Triggerpoint behandelaar

 • Diverse specialisaties: Chronische pijn, SOLK, Hoofdpijn,         Frozen shoulder, KANS, Fibormyalgie, Tinitus,               Impingement syndroom, Diabetes type 2, whiplash

 • Psychosociale & Medische basiskennis

 • Fascia release

 • Sportmassage

 • Cupping

 • Coach opleiding (HBO) met als specialisatie       Ontwikkelingsgericht, Patronologie

 • EMDR opleiding puur voor de kennis, ik geef geen EMDR behandelingen, ik verwijs door

 • Orthomoleculaire geneeskunde

 • Chinese geneeskunde

 • Qi-Gong Instructeur

53457AEF-916C-4B97-BA36-95A18F376936.jpeg
PB260141.jpg

PIJNLOOS-KLACHTENVRIJ  LEVEN

Mensen laten ervaren dat bepaalde klachten/pijntjes niet nodig zijn. Dat je zelf de oplossing kunt toepassen. Het is te makkelijk om te zeggen: ‘hier moet u mee leren leven’, zodra u dit van iemand te horen krijgt moeten er allerlei alarmbellen af gaan. Blijf op zoek naar de oplossing voor verbetering of genezing. Er zijn al te veel mensen bij mij voor behandeling geweest die mij vertelde dat een andere specialist had gezegd: ‘hier moet u mee leren leven’.

bottom of page